ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στις 17 Ιανουαρίου η έκθεση φωτογραφίας του Θανάση Αθανασιάδη στην Π31

> από 17 Ιανουαρίου εως 24 Ιανουαρίου στις 8:00 μ.μ.Στις 17 Ιανουαρίου ανοίγει τις πύλες της στο κοινό της Θεσσαλονίκης, η ατομική έκθεση φωτογραφίας του Θανάση Αθανασιάδη “ο χορός της μάσκας” στην Π31.

Το φαινόμενο της ζωής ταυτίζεται με την ελευθερία της κίνησης και ο χορός αποτελεί την πιο άμεση έκφραση του ανθρώπινου σώματος. Από την άλλη, το προσωπείο, διαχωρίζει τον ηθοποιό από τον μη ηθοποιό, τον ρόλο από τον μη ρόλο, ως εκπρόσωπο ενός “άλλου’’ χαρακτήρα. Στον ηθοποιό λειτουργεί με τρόπο, ώστε να διευκολύνεται στην επικοινωνία του με αυτό το “άλλο’’. Στη συνέχεια ο χορός προβάλλει με πάθος τα μηνύματα του με την “απρόσωπη’’ μάσκα. Πρέπει να αγγίξει το κοινό, να το παρασύρει και να του υποβάλλει με την κίνηση του σώματος στο υποσυνείδητο τα μηνύματα που επιθυμεί. 
Φωτογραφίες -κείμενο: Θανάσης Αθανασιάδης 
Ηθοποιός: Αθανάσιος Μαργούτας

______________________________________________

Π31
Papamarkou 31, 54623 Θεσσαλονίκη


Η δημιουργική ομάδα φωτογραφίας Π31 φιλοδοξεί να προσφέρει το δικό της κλικ, την δική της φωτογραφική ματιά και άποψη στα φωτογραφικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Στην οδό Παπαμάρκου 31 (Πλατεία Άθωνος), έχει βρει το στέκι της, το χώρο της, το εργαστήρι της, όπου οι ιδέες γίνονται πραγματικότητα. Εκεί η ψυχή συναντά τον φακό και γίνονται ένα! Τα μέλη της είναι: Λένα Σιώπη, Θανάσης Κριτσωτάκης, Θανάσης Αθανασιάδης, Θόδωρος Τανούλας, Ζήσης Μαδυτινός και Βασίλης Πικάζης.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

μικρός ταξιδευτής: @da Cruz da Rocha (click στην εικόνα)